Οι υποστηρικτές μας

Η πολύτιμη βοήθεια των υποστηρικτών μας μάς βοηθά να επεκτείνουμε τη δράση μας! Υποστηρικτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συνδράμουν στην υλοποίηση του Προγράμματος σε ακόμα περισσότερους μαθητές όλης της χώρας!

Star Bulk

H Star Bulk στήριξε τη σχολική χρονιά 2016-2017 το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με την ευγενική δωρεά της Star Bulk και τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος, εντάχθηκε ένα δημοτικό σχολείο στο κέντρο της Αθήνας και εξασφαλίστηκε η καθημερινή σίτιση 89 μαθητών μέχρι το τέλος του σχολικού έτους.

BP Ελληνική ΑΕΠ

H BP Ελληνική ΑΕ Πετρελαιοειδών στήριξε τη σχολική χρονιά 2016-2017 το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ και ενίσχυσε τις προσπάθειές μας ενάντια στην επισιτιστική ανασφάλεια που αντιμετωπίζουν μαθητές στην Ελλάδα. Με την ευγενική δωρεά της BP Ελληνική ΑΕ Πετρελαιοειδών και τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, εντάχθηκε ένα σχολείο στο Πρόγραμμα και εξασφαλίστηκε η καθημερινή σίτιση 117 μαθητών μέχρι το τέλος του σχολικού έτους.

ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε.

Ο Όμιλος ΕΛΑΣΤΡΟΝ στήριξε για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με την ευγενική δωρεά του Ομίλου ΕΛΑΣΤΡΟΝ και τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος, εντάχθηκε ένα ακόμη σχολείο για το σχολικό έτος 2016-2017 και εξασφαλίστηκε η καθημερινή σίτιση 50 μαθητών.

ΔΕΛΤΑ

Η ΔΕΛΤΑ στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος 2016, μέσω του προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, διέθεσε δωρεάν 20.500 μερίδες φρέσκο γάλα σε μαθητές σχολείων της Αττικής. Παράλληλα, με τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, η ευγενική προσφορά της ΔΕΛΤΑ διπλασιάστηκε και έτσι εξασφαλίστηκαν επιπλέον 8.400 υγιεινά γεύματα.

The Mall Athens

Το The Mall Athens ενισχύει το έργο του Ινστιτούτου Prolepsis. Με τη στήριξή του The Mall Athens θα διατεθούν στην έναρξη του Προγράμματος για το σχολικό έτος 2017-2018,  3.000 υγιεινά γεύματα σε μαθητές που έχουν ανάγκη. Παράλληλα, με το matching fund του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ ο αριθμός των γευμάτων θα διπλασιαστεί.

Nuevo Α.Ε.

Η εταιρεία Nuevo Α.Ε. στήριξε το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ για το σχολικό έτος 2016-2017. Με την ευγενική της δωρεά και τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ,  εξασφαλίστηκε η καθημερινή σίτιση των μαθητών που φοιτούν σε Δημοτικό Σχολείο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας για το σχολικό έτος 2016-2017.

 

Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. στηρίζει για δεύτερο συνεχόμενο σχολικό έτος το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με την ευγενική της δωρεά εξασφαλίστηκαν για το σχολικό έτος 2016-2017 1.562 γεύματα σε μαθητές σχολείων της Αττικής, ενώ με τη μέθοδο των συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος, ο συνολικός αριθμός των γευμάτων που θα διατεθούν θα διπλασιαστεί, φτάνοντας τα 3.124 γεύματα.

ΜΙΝΕΡΒΑ

Η ΜΙΝΕΡΒΑ στήριξε το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ για το σχολικό έτος 2016-2017, προσφέροντας  500 λίτρα ελαιολάδου για την παρασκευή γευμάτων στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος σε δημόσια σχολεία ευπαθών περιοχών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.  Επιπλέον, με τη μέθοδο των συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, η προσφορά της ΜΙΝΕΡΒΑ έγινε ακόμη μεγαλύτερη, καθώς καλύφθηκε η διάθεση 1.100 γευμάτων σε μαθητές της περιοχής.

ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ

 

Το Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης στήριξε και το σχολικό έτος 2016-2017 το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ προσφέροντας υγιεινά γεύματα σε σχολεία κοινωνικο-οικονομικά ευπαθών περιοχών της Αττικής. Με αυτή την ευγενική δωρεά και τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος, διατέθηκαν 1.875 γεύματα σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Αττικής που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα. Το κοινωφελές Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης προσφέρει πλούσιο κοινωνικό έργο, ενισχύοντας δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, οι οποίοι μεριμνούν για την παροχή υπηρεσιών φροντίδας, πρόνοιας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, δίνοντας έμφαση στις ομάδες παιδιών και νέων.

 

A PRIORI εταιρεία παραγωγής θεατρικών παραστάσεων

Η εταιρεία παραγωγής θεατρικών παραστάσεων A PRIORI ενίσχυσε το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ, προσφέροντας μέρος των εσόδων από το θεατρικό έργο «ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ ή Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου» για τη στήριξη μαθητών, που φοιτούν σε δημόσια σχολεία κοινωνικο-οικονομικά ευπαθών περιοχών. Με τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος, το ποσό της προσφοράς διπλασιάστηκε, εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερα γεύματα για το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Η A PRIORI ιδρύθηκε το 2011 με στόχο την κοινωνική προσφορά μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργίας. 

Σχολή Μωραΐτη

Η μαθητική κοινότητα της Σχολής Μωραΐτη συνέβαλε με την ευγενική της δωρεά το σχολικό έτος 2015-2016 στη μεγάλη μας προσπάθεια για τη μείωση της επισιτιστικής ανασφάλειας στους μαθητές της χώρας. Σε συνδυασμό με τα συμπληρωματικά κονδύλια  που παρέχει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματο, εντάχθηκαν 3 σχολεία με 111 μαθητές στο Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ και διατέθηκαν 7.875 γεύματα έως το τέλος του σχολικού έτους.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Κολλεγίου Αθηνών

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η μαθητική κοινότητα του Δημοτικού σχολείου Κολλεγίου Αθηνών ενισχύουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με την ευγενική δωρεά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Κολλεγίου Αθηνών καλύφθηκε στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2017 η διάθεση 1.809 σάντουιτς σε μαθητές σχολείων της Αττικής. Επιπλέον, με τη μέθοδο των συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος, ο αριθμός των προσφερόμενων σάντουιτς διπλασιάζεται, στηρίζοντας ακόμα περισσότερους μαθητές. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού «Λιτού Γεύματος», η έννοια και η φιλοσοφία του οποίου συνδέεται άμεσα με τις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

 

Ιωάννης Λυμπερόπουλος

Ο δικηγόρος κ. Ιωάννης Λυμπερόπουλος ανέλαβε με την ευγενική του υποστήριξη και τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, την ένταξη ενός σχολείου με 48 μαθητές στο Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ για το σχολικό έτος 2015 – 2016, ενισχύοντας τη μεγάλη μας προσπάθεια για τη μείωση της επισιτιστικής ανασφάλειας στους μαθητές της χώρας.

"Η Τέχνη της Ζωής"

Η Μη Κερδοσκοπική Αστική Εταιρεία "Η Τέχνη της Ζωής" ενίσχυσε το σχολικό έτος 2015-2016  το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ και στήριξε μαθητές που φοιτούν σε σχολεία κοινωνικο-οικονομικά ευπαθών περιοχών της Αττικής. Με την ευγενική της δωρεά και τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος, διατέθηκαν 625 γεύματα σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Αττικής που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα το σχολικό έτος 2015-2016. «Η Τέχνη της Ζωής» συστήθηκε το 2014 και έχει ως βασικό σκοπό την ενίσχυση της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της πόλης και τη χορήγηση υποτροφιών για σπουδές στην Αρχιτεκτονική σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και του εσωτερικού.

Καυκάς

Με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Καυκάς και μέσω του matching fund που προσφέρεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εντάχθηκε το σχολικό έτος 2014-2015 στο Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ 1 δημοτικό σχολείο στον νομό Θεσσαλονίκης με 166 μαθητές.

Μάθε περισσότερα

Σ.Α.Σ.Μ.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη υποστήριξε το σχολικό έτος 2014-2015 το έργο μας με δράσεις που είχαν ως στόχο την ένταξη ενός ακόμα σχολείου στο Πρόγραμμα.

Μάθε περισσότερα

ELPEN

Με την ευγενική χορηγία της εξασφαλίσαμε το σχολικό έτος 2014-2015 τεχνικό εξοπλισμό για την υλοποίηση του Προγράμματος.

AbbVie

Με την ευγενική χορηγία της εξασφαλίσαμε το σχολικό έτος 2014-2015 τεχνικό εξοπλισμό για την υλοποίηση του Προγράμματος.